ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας.
Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, που μαθαίνουν, πώς να διακοσμούν ένα χώρο τους μπορεί όλα αυτο να είναι μια προκλητική προσπάθεια. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν απο πριν.Όπως,το απο πού να αρχίσουν, πόσα χρήματα μπορούν να ξοδευτούν για αυτή την αλλαγή στον χώρο και ακόμη ποιος ο τύπος των επίπλων που θα αγοράζουν. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα φέρει κάποια διορατικότητα στην εγχώρια διακόσμηση και θα σας δώσει μερικά εσωτερικά βασικά σχεδίου , τα οποία είναι ικανά να βοηθήσουν σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Το πρώτο βήμα στην εκμάθηση, πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας είναι να καθοριστούν οι στόχοι, το ύφος, και ο προϋπολογισμός σας. Αναρωτηθείτε αρχικά για το εσωτερικό πρόγραμμα του σχεδίου διακόσμησης του χώρου σας. Παρακάτω είναι ένας κατάλογος ερωτήσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε, και να αποφασίσετε απο που να αρχίσετε με το πρόγραμμά σας.

Βασικά Ερωτήματα.

1. Ποιο είναι το δωμάτιο ή η περιοχή που θα διακοσμηθεί απο εσάς; 2. Ποιο είναι το ύφος που θα επιθυμούσατε αυτό το δωμάτιο να έχει; 3. Ποιο είναι το χρώμα σχεδίου που θα επιθυμούσατε να χρησιμοποιηθεί; 4. Ποια κομμάτια των επίπλων & των εξαρτημάτων θα χρειαστούν για αυτό το δωμάτιο,και πάνω απο όλα πόσα χρήματα είστε πρόθυμοι να διαθέσετε; 5. Εφόσον έχουν απαντηθεί όλα αυτά τα ερωτήματα μπορείτε να σχεδιάσετε το διάγραμμα διακόσμηησης του χώρου σας.

Οι πρακτικοι παραμετροι

Ο καλός προγραμματισμός
Υπάρχουν δύο βασικές αρχές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Καταρχήν θα πρέπει να μελετήσετε σωστά το φωτισμό των χώρων και δεύτερον να προνοήσετε σωστά τους αποθηκευτικούς χώρους. Τραβώντας λοιπόν τις απαραίτητες γραμμές για ρεύμα και πρίζες, δεν θα έχετε «μερεμέτια» στους τοίχους και δημιουργώντας άνετους και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους, θα τακτοποιείτε εύκολα τα πράγματά σας. Προνοήστε για πρίζες τηλεφώνου, δικτύο internet, γραμμές για το συναγερμό, φώτα ασφαλείας για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος κ.λ.π.

Φυσικό φως

Το φυσικό φως είναι καθοριστικός παράγοντας, για να θεωρηθεί ένα σπίτι ή ένα γραφείο ικανοποιητικά σαν χώροι διαβίωσης. Δημιουργεί ένα συναίσθημα επαφής με τον υπόλοιπο εξωτερικό κόσμο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η διαφορά κόστους ενός διαμερίσματος στον πρώτο, από τον τέταρτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Εάν λοιπόν, τώρα κατασκευάζετε το νέο σας σπίτι ή ανακαινίζεται το παλαιό, προβλέψτε μεγάλα πόρτες και παράθυρα που θα επιτρέπουν στο εξωτερικό φως να μπαίνει όσο το δυνατόν πιο πολύ μέσα στο σπίτι σας. Ένα ηλιόλουστο σπίτι, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, είναι αναντικατάστατο. Επιπλέον τα μεγάλα παράθυρα, εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερο εξαερισμό του εσωτερικού χώρου.